top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Traveling to India

Public·16 members

Gün ərzində işlərim çox olduğuna görə boş vaxtımın nə zaman yaranacağını əvvəlcədən dəqiq bilmirəm. Bəzən səhər, bəzən günorta, bəzən də axşam bir qədər sərbəst oluram və həmin vaxtı rahat şəkildə internetdə keçirmək istəyirəm. Azərbaycanda konkret qrafikə bağlı olmayan onlayn seçim axtararkən platformanın günün müxtəlif saatlarında stabil işləməsini, giriş sürətini və mobil cihazlarda rahat naviqasiyanı necə qiymətləndirmək olar?

7 Views

Bəzən axşam saatlarında heç bir ciddi iş görmək istəmirəm. Gün ərzində kifayət qədər məsələ həll olunur və evə gələndə sadəcə başımı boşaltmaq istəyirəm. Belə vaxtlarda telefonda bir az gəzirəm və müxtəlif rəqəmsal səhifələrə baxıram. Bir dəfə belə bir axtarış zamanı ünvanını gördüm. Əvvəlcə maraq üçün daxil oldum, sonra bir müddət məlumatları oxudum. Mənə elə gəldi ki, axşam üçün fərqli seçim axtaranların diqqətini çəkə bilər. Amma mən hər hansı platformanı düşünmədən tövsiyə etməyi düzgün hesab etmirəm. Əvvəlcə qaydaları və şərtləri oxumaq, nəyin necə işlədiyini başa düşmək lazımdır. Mən özüm də həmişə belə edirəm. Sonra isə qərar vermək artıq çox asandır. Həmçinin insanın zövqü də önəmlidir. Bir nəfərin maraqlı hesab etdiyi seçim başqasına tamamilə adi görünə bilər. Ona görə bu səhifəni sadəcə alternativ kimi qeyd edirəm. Maraqlananlar özləri nəzər sala və şəxsi fikirlərini formalaşdıra bilərlər.

bottom of page